|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Seichan 26-09-2012, 09:00 |
Spox_2 się żeni - Robimy Miśkową eskortę |
Autor |
Wiadomość |
odius
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5W 2,5 V6 2000r + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2012, 22:50 Spox_2 się żeni - Robimy Miśkową eskortę
|
|
|
Witam sąsiadów - za pozwoleniem chciałbym przedstawić nasz pomysł:
Jak w temacie. Spox_2 postanowił popełnić MAŁŻEŃSTWO. Partnerkę ma zacną więc chłopa trochę mniej szkoda .
A na poważnie to na którymś spocie stwierdziliśmy, że robimy eskortę. No i nasz mod świętokrzyski, jaśnie nam panujący obyjaknajdłużej , odświeżył temat, który de facto ochoczo podjęliśmy. Spox_2 zbierał się żeby samemu to wyskrobać ale sam nie tak dawno się żeniłem więc pamiętam, że czasu jest bardzo mało i nie do wszystkiego ma się głowę wtedy.
DLATEGO:
Chciałbym zaprosić w imieniu Spox_2 (Szymona i Anety) wszystkich chętnych do Eskorty Mitsumaniakowej w dniu ich ślubu, który odbędzie się 25.08.2012r, w Kościele pod wezwaniem Podwyższenia Świętego Krzyża przy ulicy 1 Maja 57 w Kielcach o godzinie 18:00.
Link do mapki: http://goo.gl/maps/zrKzP
Myślę, że o godzinie 17:00 trzeba by się zebrać pod mieszkaniem Pary Młodej które znajduje się przy ulicy Wiśniowej, czyli tu:
http://goo.gl/maps/SXeLQ
Jest tam kawałek parkingu więc spokojnie się pomieścimy.
Pozwolę sobie otworzyć listę chętnych, zarówno forumowiczów jak i znajomych którzy niestety nie są jeszcze na forum.
1. meydey000
2. odius
3. kamir (myślę, że nie odmówi )
4. Piotrek W (z poza forum)
5. Kryspian (usunięty )
6. Spooky
7. ...
Chętnych zapraszam do dopisywania się t listy Tu:
Planujemy też skromny upominek ale ze zrozumiałych względów nie będę pisał o tym w temacie. Jak coś to SMS, TEL, PW. |
_________________ Ten się nie myli, kto nic nie robi!
Odiusomiś
 |
|
|
|
 |
|
|