|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[88-92 COLT C5xA FAQ] |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-08-2007, 19:48
|
|
|
Prosze uzytkownikow i moderatorow o dokladanie do tego tematu linkow do tematow ktore uwazacie za pomocne. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
|
|
|
 |
Paweł W.
Mitsumaniak
Auto: MSS 1,6 2002, Nissan Note 1,4
Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2013 Posty: 433 Skąd: z Warszawy
|
Wysłany: 28-11-2013, 20:21 Re: [88-92 COLT C5xA FAQ]
|
|
|
Drodzy Koledzy, myślę że jestem w stanie pomóc, ponieważ jestem w posiadaniu: ORYGINALNA INSTRUKCJA OBSŁUGI i KSIĄŻKA GWARANCYJNA do samochodu MITSUBISHI COLT z roku 1987, niestety, w języku niemieckim i francuskim, ponieważ auto w 1993 przyjechało do Polski ze Szwajcarii, mało tego, w środku, są oryginalne naklejki dt. nstp. przeglądów. Oprócz tego mam także książkę napraw aut MITSUBISHI CORDIA, TREDIA, PRECIS, MIRAGE, GALANT 1983-1993 (modele 4 cylindrowe) wydaną w 1993 roku przez firmę HAYNES USA. Niestety, jeżdżę innym Mitsubishi, także chętnie przekażę tą "literaturę przepiękną".
Najserdeczniej Pozdrawiam
Paweł W.
( tel.514 426683)-Cześć!!! |
_________________ Pavcio SS1,6 |
|
|
|
 |
|
|