|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Czujnik ciśnienia płynu hamulcowego |
Autor |
Wiadomość |
VG
Forumowicz
Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-11-2016, 11:19 [II 2.0 DID] Czujnik ciśnienia płynu hamulcowego
|
|
|
Hej , mam problem ze znalezieniem czujnika ciśnienia płynu hamulcowego . Od jakiegoś czasu pojawil sie błąd ESP , byłem przekonany że to któryś z czujników ABS albo czujnik skrętu ale po podłączeniu do komputera pokazał błąd : "Błąd czujnika ciśnienia płynu hamulcowego". Zacząłęm się przyglądać pompie ABS i za żadne skarby nie widzę tam czujnika, co więcej w intercars nie ma takiego czujnika ..... czy kompter pokazuje błędny błąd czy nie ma tego czujnika ? gdzie go szukać ?
[ Dodano: 06-12-2016, 18:33 ]
Odpowiem sobie sam , niestety czujnik jest w pompie i w zasadzie do wymiany jest pompa ABS. W serwisie za pompe powiedziano mi ............ 8 500 zł NETTO ! czy ktoś ma namiary gdzie można naprawić pompe ? |
|
|
|
 |
supeer
Forumowicz
Auto: C-crosser 2.2 2010r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2015 Posty: 217 Skąd: Elbląg
|
|
|