Salon i serwis Mitsubishi w Szczecinie ? |
Autor |
Wiadomość |
stary alfer
Mitsumaniak Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
|
Wysłany: 18-03-2012, 14:48
|
|
|
Witam... Wczoraj byłem na promocyjnym przeglądzie w ASO.Wcześniej dostałem SMS-a że za 39 zł mój samochód będzie dobrze sprawdzony(podwozie, zawieszenie, układ kierowniczy, geometria)pomyślałem czemu nie... za takie pieniądze przy okazji obejrzę nowe modele nie tylko miski ale Hyundaia i Suzuki.Ciekawy byłem jak podejdą do mojej leciwej Carii.
Słuchajcie pełna satysfakcja !!!
Najpierw trzepaki. Potem poproszono mnie do kanału gdzie pokazano to co jest do zrobienia.Po tym zabrano Cari na geometrię i dobrze że tak sie stało...
Jakieś dwa miechy temu wymieniałem spreżyny i amory z tyłu.Wykupiłem na Gruponie ustawienie geometrii i zbieżności w Serwisie ale nie pamietam nazwy przy InterCarsie na Struga.Myślałem że ustawili dobrze...
W ASO większość parametrów(szczególnie tył) było na czerwono czyli poza normą. Poproszono mnie o decyzję czy ustawiać.Co za pytanie....
Przed odbiorem samochodu kazano jeszcze poczekać ok. 15 min bo samochód jest myty
Zapłaciłem 126 zł. i co najważniejsze nie żałuję.Obsługa czyli kier. serwisu i panowie od geometrii bardzo mili.Sporo podyskutowaliśmy.Ogólnie polecam bo koszt naprawde niewielki... |
|
|
|
 |
wookash83
Mitsumaniak
Auto: MOC :)
|
Wysłany: 18-03-2012, 15:43
|
|
|
o proszę może zrobią dla wszyskich wiosseny przegląd 2 lata temu skorzystałem za 49zł i też nie narzekałem ale póki co nie widzę tej promocji na ich stronie..może teraz indywidualnie wysyłają smsesy |
_________________ http://forum.mitsumaniaki...5ed3c5d40658efa
 |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
|
Wysłany: 19-03-2012, 18:08