|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dziwne odglosy doch. z okolic filtra powietrza |
Autor |
Wiadomość |
diodaq [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2007, 15:24 Dziwne odglosy doch. z okolic filtra powietrza
|
|
|
Witam,
Moja cari wydaje dziwne dzwieki w okolicach filtra powietrza, cos jakby bulgotanie...dzieje sie tak tylko przy zimnym silniku.Jak sie troche rozgrzeje to dzwieki ustaje.
Ma ktos z was pojecie co to moze byc? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2007, 15:35
|
|
|
napewno z filtra, a nie ze skrzyni? |
|
|
|
 |
diodaq [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2007, 17:06
|
|
|
Nie wydaje mi sie zeby to bylo ze skrzyni.....
Zalaczam zdjecie, nie wiem co to za czesc ->
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 00:28
|
|
|
to co zaznaczyles jest rura od filtra, mozesz go otworzyc i zobaczyc w jakim jest stanie.
z tym bulgotaniem na zimnym to obstawiam skrzynie, akurat jest dokladnie pod tym co zaznaczyles i moze sie wydawac ze dzwiek dochodzi z filtra, no ale moge sie myslic i u ciebie cos bulgota w filtrze (choc nic tam nie moze bulgotac oprocz powietrza). |
|
|
|
 |
diodaq [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 01:59
|
|
|
A jesli rzeczywiscie byloby to ze skrzyni to co to oznacza?? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 08:38
|
|
|
moze oznaczac to co czeka kazdego wlasciciela 1.6 predzej czy pozniej, mianowicie remont skrzyni i wydatki.
niechce byc zlym prorokiem ale najlepiej podjedz do jakiegos mechaniora i niech dokladnie oslucha. |
|
|
|
 |
krzysiek_base [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2007, 11:56
|
|
|
a potrzyłeś jak filtr powietrza wyglada , i komora poniżej czy niema piachu |
|