Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana radia Outlander
Autor Wiadomość
tokyo 
Forumowicz

Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-04-2022, 21:34   Zmiana radia Outlander

Cześć! 😆 W dzisiejszym poście wymiana radia ALE i jedna ciekawostka bardzo ważna 🙃🙃🙃
.
Znajomy poprosił o zmianę radia 😁 na coś lepszego (w tym przypadku SDA 😉)
.
Zwrócił mi uwagę, ze poprzednie radio nawigacja W-15 bardzo słabo odbierało w czasie jazdy 🤔 Po sprawdzeniu wszystkiego i przebadaniu kabelków nie można było się do niczego doczepić 🙄 Jednak pierwsze spojrzenie na dach i MAMY CIĘ! 😆😆😆
.
Poprzedni właściciel założył płetwę dostępna na Ali i Allegro 🤔 Okazało się, że płetwa to tak naprawdę nakładka z płytką elektroniczną, od której przechodzi kabelek przykręcany na śrubkę do fabrycznej anteny bez bata starego typu 🙈 Została zamówiona płetwa do #mitsubishioutlander i fale wróciły do właściwego poziomu 👍
.
Macie tu zdjęcia i pytanie czy warto czasami dołożyć więcej i mieć spokój 😉😉😉
.
Pozdrawiam!

Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez :) .

rajan 
Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DiD
Wysłany: 15-04-2022, 12:31   Re: Zmiana radia Outlander

tokyo napisał/a:

Oprócz zakupu SDA co jeszcze należy wykonać?

tokyo napisał/a:
Poprzedni właściciel założył płetwę dostępna na Ali i Allegro 🤔 Okazało się, że płetwa to tak naprawdę nakładka z płytką elektroniczną, od której przechodzi kabelek przykręcany na śrubkę do fabrycznej anteny bez bata starego typu

Dobrze, że się nie skusiłem, a też miałem kupować .

Rander 
Forumowicz

Auto: Outlander III PHEV
Wysłany: 15-04-2022, 15:01   Re: Zmiana radia Outlander

tokyo napisał/a:
Cześć! (...)
.
(...)

Może i ciekawe są te nowe radia, ale mnie osobiście mocno wkurza :evil: dziwna nowomoda: jednostka bez fizycznych klawiszy i bez potencjometru głośności.
Owszem, mam klawisze w kierownicy, ale często u mnie pasażer "bawi się" radiem w czasie jazdy. Ponadto nie we wszystkich autach jest sterowanie z kierownicy.

Adam.

gemel 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander phev
Wysłany: 25-07-2022, 14:34   

Dzień dobry Panie Tokyo,
Wszedlem w posiadanie outlandera phev 2021 z radiem SDA bez nawigacji i okazało się, ze fizycznie brakuje kabla usb z radia do podłączania mulrimediów. Podobno jest tam fikuśna wtyczka która jeszcze nie występuje w kablach na allegro i u chińskich przyjaciół. Czy przypadkiem nie ma Pan w posiadaniu takiego kabla lub ewentualnie ma Pan pomysł jak można by rozwiązać ten problem.
Pozdrawiam serdecznie
Gemel

gajovy 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2,4 2019
Wysłany: 30-08-2022, 10:32   

gemel napisał/a:
Dzień dobry Panie Tokyo,
Wszedlem w posiadanie outlandera phev 2021 z radiem SDA bez nawigacji i okazało się, ze fizycznie brakuje kabla usb z radia do podłączania mulrimediów. Podobno jest tam fikuśna wtyczka która jeszcze nie występuje w kablach na allegro i u chińskich przyjaciół. Czy przypadkiem nie ma Pan w posiadaniu takiego kabla lub ewentualnie ma Pan pomysł jak można by rozwiązać ten problem.
Pozdrawiam serdecznie
Gemel

Towarzysze ze wschodu znaleźli jakiś sposób na stronie www.drive2.ru ale ja też szukam tej podwójnej wtyczki (przewód dawca jest tu: aliexpress.com)

Odpowiedz do tematu