Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Adaho_krak
30-07-2007, 09:36
Problem z odpalaniem
Autor Wiadomość
Eassy
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2007, 22:50   Problem z odpalaniem

Witam serdecznie, jestem tu nowa :D i oczywiście mam problem:

Auto odpalało na dotyk...aż tu dzisiaj przekręcam kluczyk i nic-zakręcił ale nie odpalił.Wrażenia takie jakby był słaby akumulator - a jest nowy. Przy kolejnej próbie wspomogłam się pedałem gazu i odpalił. Noo, i tak teraz za każdym razem... Ktoś ma jakiś pomysł co to może być??

LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-07-2007, 23:43   

mam to samo ale ja mam padniety krokowy i sam grzebalem przy przepustnicy i mam tego efekt.
nie wiem co moze być u Ciebie ale obyś szybko pozbyla sie usterki go wiem co to znaczy stach (odpali czy nie ?)
pozdro i powodzenia zycze

Eassy
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2007, 23:53   

LEWY dzieki za zainteresowanie, jutro coś pokombinuje. Jest jeszcze opcja że pofisiowały zabezpieczenia. Noo...a jak padnie i nie odpali to marny jego los :|

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 30-07-2007, 09:45   

Eassy, temat przeniesiony do "technicznych" napewno bedzie większe zainteresowanie :) Żeby Ci skutecznie pomóc, proponuje abyś podała więcej danych autka, np. jaki silnik, który rok prod. itd. Najprawdoponiej jednak LEWY ma racje :( Jak sprawdzić, oraz więcej info o krokowym masz tu: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=9639

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 30-07-2007, 09:52   

widze, ze Gdansk, wiec moge pomoc sprawdzic to auto
wyglada to na crankwalk...

SAMAEL
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2007, 11:48   

co jak ? problemy z odpalaniem skutkiem crankwalk'u ?? :shock: ja bym stawiał na nieszczelność w dolocie.... jak mi pękła uszczelka od przepustnicy ta na wałku klapki pod sprężynką i nieszczelnosć się zrobiła to miałem takie same problemy .... sprawdź szczelność dolotu.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 30-07-2007, 12:05   

teoretycznie problemow moga byc dziesiatki, ale crankwalk wlasnie takie skutki mial - od gasniecia silnika w trakcie jazdy po co raz wieksze problemy z odpalaniem

Odpowiedz do tematu