|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
z kabiny do drzwi |
Autor |
Wiadomość |
szolim25 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 19:03 z kabiny do drzwi
|
|
|
Z prawej strony przeciągnałem kabel, a przy lewej mam zonka.....
Może mi ktoś jakaś wskazówke podpowie jak przeciągnąc kabel.....
Odkręciłem puszke z bezpiecznikami, ale "gardło" jest strasznie ciasne - co robić??
Mam jeszcze pytanie odnośnie słupków - jak sie je zdejmuje? One są na zatrzaski czy cuś....??? |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 21-09-2007, 20:47
|
|
|
A drutem próbowałeś? Przepychasz najpierw drut, potem mocujesz do niego przewód i wciągasz. |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 21:44
|
|
|
Dokładnie z drutem Ci powinno się udać... Słupki sa na zatrzask, ale uwga przy ściąganiu... Nic na siłe i nie młotkiem... |
|
|
|
 |
szolim25 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 22:27
|
|
|
ale, czy aby przeciągaliście 2.5 mm przewód......dośc gruby jest...... |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 22-09-2007, 09:56
|
|
|
Taaa, nawet 2x2,5mm2 ... |
|
|
|
 |
szolim25 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-09-2007, 10:02
|
|
|
Tak oczywiście miałem taki na mysli....., ale ciężko jest nawet z jedną żyłą .....
Cięzko było, ale udało sie....trochę podważyłem i przewód przeszedł.....
Hey a gdzie najlepiej zwrotnice umieścić?? Myślałem o miejscach po głośnikach w kokpicie... |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 22-09-2007, 22:57
|
|
|
Doikładnie tam... Ja mam tak i jest całkiem spoko, tylko obłóż je czymś: gąbką... |
|
|
|
 |
|
|