|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
E57A 2.0td leje sie waha :) |
Autor |
Wiadomość |
fuks [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2008, 13:32 E57A 2.0td leje sie waha :)
|
|
|
Witam. Otóż misiek odwiedził w grudniu polskie góry i od razu po powrocie powstał problem (pisze bo może wyjazd ma jakiś związek)
Z pompy paliwa ucieka to co nie powinny -ropa leje sie really mocno, choć jeszcze nie strumieniem. Czy macie propozycję co sie stało?
I co ważniejsze: czy znacie kogoś, kto sie tym zajmuje w Wawie lub okolicach? AutoTW powiedziało niet, mój mechanik też, 3 przypadkowe serwisy pomp też nie (mimo, że nikt nawet gala nie widział) więc jestem zdesperowany
Bardzo proszę o pomoc
Pozdres |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2008, 22:16
|
|
|
Leci ci z pompy wtryskowej?
Musisz dobrze obejrzeć. Byc może pękl ci przewód metalowy w poblizu pompy lub sie mogl przedszeć, ale moło prawdopodobne.
Skąd ci leci? Z obudowy? Trzeba obejrzeć, bo też może być membrama lub jakiś oring lub uszczelnicz ktory może puszczać. |
|
|
|
 |
fuks [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2008, 04:42
|
|
|
Na moje oko wyciek jest spomiędzy dolnej i górnej obudowy, przewody suche. Tak czy inaczej sam sie tym nie zajmę a mechanicy widać nie chcą zarobić ;/ |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2008, 21:46
|
|
|
Jak spomiędzy dolnej i górnej obudowy. Mówisz o pompie wtryskowej? |
|
|
|
 |
fuks [Usunięty]
|
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11178 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 17-01-2008, 22:14
|
|
|
Bardzo możliwą teorią jest uszkodzony uszczelniacz cięgna gazu. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2008, 13:53
|
|
|
jacek11 napisał/a: | uszkodzony uszczelniacz cięgna gazu. |
Jeśli nie to masz problem. Tylko do pompiarzy lub szukaj drugiej pompy.
Powodzonka |
|
|
|
 |
|
|