|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co to za bledy w 4g63 |
Autor |
Wiadomość |
przemek [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 20:30 Co to za bledy w 4g63
|
|
|
Witam! Odswiezam temat dziwnej pracy silnika a mianowicie mam takie bledy jak 13,25,35 gdzie moge znalezc co one sygnalizuja
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11152 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 19-04-2008, 21:09
|
|
|
A więc tak:
13- miernik temperatury powietrza
25- czujnik ciśnienia powietrza
35- niestety nie mam takiego odnotowanego
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
przemek [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2008, 12:58
|
|
|
Z tego co sie orietuje to prawdopodobnie wszystkie te czujniki umieszczone sa w przeplywomierzu.Bo co jeszcze zauwazylem jak dzis na calkowicie wyjetym filtrze powietrza i tym samym na odlaczonym przeplywomierzu podczas odpalania tak samo sie dzieje kiedy jest podlaczony czyli na chwile zalapie i zaraz gasnie.Pasowalo by jeszcze dla pewnosci podmienic ze sprawnego ale nie mam nikogo takiego niestety. |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2008, 13:06
|
|
|
sprawdź okablowanie dochodzące do puszki filtra. być może masz walnięty kabel i dlatego takie błędy Ci wyrzuca niezależnie od tego czy odłączony czy podłączony jest ten zespół czujników |
|
|
|
 |
|
|