|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: mkm 08-04-2010, 04:36 |
Małe pytanko... |
Autor |
Wiadomość |
seb_pl
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sport kombi 2.0 `05
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 05-04-2010, 17:22 Małe pytanko...
|
|
|
Witam! Mam zamiar podłączyć sobie trójnik gniazda zapalniczki tak aby nie był on widoczny i mógłbym sobie bez psucia kabla z nawigacji podłączyć ją bez widocznych zwisających kabli i tu powstaje problem,nigdy nic takiego nie podłączałem i chciałbym sie dowiedzieć gdzie mógłbym ewentualnie wpiąć kabel tak aby trójnik działał wtedy gdy przekręcę kluczyk w stacyjce.Myślałem aby go dolutować do gniazda zapalniczki ale nie wiem jak się dostać do niej od wewnętrznej strony aby nic nie uszkodzić bo te plastiki wyglądają jakby miały zaraz pęknąć.Może ktoś coś ciekawego doradzić?:) |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 05-04-2010, 17:41 Re: Małe pytanko...
|
|
|
seb_pl napisał/a: | te plastiki wyglądają jakby miały zaraz pęknąć.Może ktoś coś ciekawego doradzić?:) |
Te plastiki są akurat dość dobrej jakości i nie pękną. Powiem więcej one są przystosowane do demontażu ze względu na wymianę żarówki od podświetlania zapalniczki (swoją drogą jak już rozmontujesz to sobie ją prewencyjnie wymień nawet jak jeszcze świeci ).
Tu masz schemat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=13809
MOD proponuję podłączyć pod ten temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=50040
Bo to o to samo pytanie. |
|
|
|
 |
seb_pl
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sport kombi 2.0 `05